JESEŇ 2020
MASKY DOLU!
OD SEPTEMBRA NA JOJKE

Sme najväčší obsahový producent v krajine, dostupný na všetkých platformách, s jedinečným 100 % zásahom, prinášame ponuku, s ktorou divákov denne informujeme o aktuálnom dianí, na odľahčenie im ponúkame zábavu v podobe premiérovej i prémiovej vlastnej tvorby. Aj teraz pripravujeme bohatú a sebavedomú programovú štruktúru, plnú pravidelných spravodajských relácií, seriálových noviniek, obľúbených stálic, zábavných shows, kinopremiér i žiadaných magazínov.

Famózne vystúpenia zamaskovaných celebrít vo výpravnej veľkolepej šou Zlatá maska, prepletené osudy hlavných hrdinov úspešného seriálu z jari Nový život, najrodinnejší seriál Prázdniny, uletená paródia o zbojníkoch v komediálnom seriáli Uhorčík, najobľúbenejšia zábava v Inkognite i s glosátormi v relácii Sedem, veľa rád a tipov v našich magazínoch Nové bývanie, Na chalupe, Nová záhrada, Miláčikovo, Moja mama varí lepšie ako tvoja, objektívne a vždy overené spravodajstvo a publicistika, premiéry svetových blockbustrov, ale aj naša široká koprodukcia filmov a mnoho, mnoho ďalšieho skvelého obsahu na všetkých našich obrazovkách.

Nenechajte si to ujsť, budeme pri tom S VAMI!

Zlatá maska

Kto spieva pod maskou?

Najzábavnejšia spevácka show prichádza! Celebrity spievajú zahalené od hlavy až po päty, aby tak zakryli najlepšie chránené tajomstvo v televíznej histórii – ich vlastnú identitu.

Nový život II.

Každý si zaslúži druhú šancu.

Rodinný seriál Nový život si diváci na jar obľúbili natoľko, že sa na jeseň môžu tešiť na druhú sériu príbehov troch najlepších kamarátov-štyridsiatnikov a ich rodín.

Prázdniny IV.

Všade dobre, na chalupe najlepšie!

Aj keď deti rastú a puberta nimi lomcuje, v duši stále zostávajú deťmi, rovnako ako ich otcovia... A na chalupe na Kopaniciach spolu opäť zažijú tie najlepšie prázdniny!

Uhorčík

Vtipná recesia a odľahčenie zbojníckej témy na ľudovú nôtu.

V ľahkej, oddychovej slovenskej paródii na zbojnícke výčiny Jánošíkovej družiny sa historické fakty rozchádzajú a dozvedáme sa, že skutočným lídrom a lišiakom v jednej osobe nebol Jánošík, ale Uhorčík!

Filmové trháky

To najlepšie od slovenských, českých a svetových filmových štúdií.

Psia duša 2, Jurský svet: Zánik ríše, Přes prsty, Šťastný nový rok, Poslední aristokratka, Mission Impossible: Fallout, Najväčší Showman, Mamma Mia: Here We Go Again, Bumblebee, Pacific Rim: Povstanie, Tiché miesto, Dievča v pavúčej sieti, Podoba vody, Pablo Escobar: Milovaný a nenávidený ... a mnoho ďalších kinohitov iba na JOJke.

Ultimátum

Pripravujeme a nakrúcame ďalší výnimočný seriál.

Výpravná miniséria režiséra Michala Kollára, ktorú JOJ koprodukuje spolu s ČT, je unikátnou kombináciou politického trileru, rukojemníckej i lekárskej drámy a dokumentu, pričom vychádza z tradície skutočných príbehov spoločenského diania na Slovensku. Uzavretý príbeh má počas ôsmych epizód ambíciu prilákať aj generáciu inklinujúcu k tzv. "high quality TV".

Štruktúra programu TV JOJ