2018
VŠETKO, ČO CHCETE VIDIEŤ

Vážení obchodní partneri, milí priatelia,

máme za sebou 15. výročie fungovania značky JOJ. Za ten čas sa nám podarilo rozšíriť naše portfólio na dnes už etablovaných 7 televíznych staníc na Slovensku i v Čechách a sme prítomní v online a mobile priestore so 14 portálmi. Vyhľadávajú nás svetové televízne značky na obchodné alebo produkčné zastupovanie a nami vytvorený obsah sa vysiela už vo viacerých krajinách v rámci Európy, Latinskej Ameriky či Blízkeho východu. To všetko dnes reprezentuje brand JOJ a dosiahli sme to hlavne vďaka našim ľuďom, ktorí svoju prácu robia neustále zanietene. My našej značke veríme a každý deň pracujeme na tom, aby bola aj pre Vás a Vaše potreby číslom jeden. Máme široké portfólio produktov a tiež 100 % penetráciu, ktorú dosahujeme ako jediná komerčná televízna skupina na našom trhu, čím sme aj pri menšom množstve GRPs schopní doručiť Vami požadovaný zásah Vašej cieľovej skupiny.

V tomto roku sa nám hneď od začiatku podarilo byť neohrozeným lídrom v hlavnom vysielacom čase, čo je dané našim najsledovanejším spravodajstvom a najkvalitnejšími seriálmi, ktoré určujú trend vo vysielaní na Slovensku. Rovnako tak aj v nastávajúcom roku prinesieme kvalitnú vlastnú produkciu naprieč všetkými žánrami a oslovenie cieľových skupín prostredníctvom všetkých platforiem – voľným vysielaním, v online aj v mobile, cez nami zastupované platené kanály, ktoré dotvárajú dodatočný zásah, ako aj prostredníctvom novinky v podobe HbbTV. Našou dlhodobou snahou je, aby ste u nás našli všetko pod jednou strechou – v našom obsahu, resp. spojením sa s našimi produktmi, alebo výrobou, ktorú pre Vás vieme zabezpečiť na kľúč.

Sme veľmi radi, že nám zachovávate priazeň, Vaša lojalita nás poháňa vpred a tešíme sa, že Vás o tom budeme môcť presvedčiť aj v roku 2018.

Ďakujeme Vám, že ste s nami.

Želáme Vám úspešný biznis a príjemnú zábavu s JOJ Group!

Nový dramatický seriál porozpráva divákom príbeh plný napätia a vášne, ktorý je voľne inšpirovaný skutočnými politickými vraždami z 90. rokov 20. storočia.
JOJ GROUP 2018
Zábavná komédia pre celé rodiny, ktorá v zahraničí žne úspechy. Slovenská adaptácia je od overených tvorcov seriálov Naši či 1890, s výborným hereckým obsadením.
Komediálny seriál o strastiach i slastiach partnerského života a tehotenstva, nakrútený na motívy slovenského knižného bestselleru Kristíny Farkašovej Som mama.
Satirický seriál z prostredia slovenskej politiky? Zhoda s reálnymi postavami čisto náhodná...
Nový rodinný seriál Bodka, v hlavnej úlohe s hovoriacim psom.
Mysteriózny triler Trhlina, nakrútený do trojdielneho televízneho filmu podľa knihy Jozefa Kariku, je strhujúcim príbehom o jednej z najväčších záhad Slovenska.
Veselé dobrodružstvá na Kopaniciach pokračujú aj počas ďalšieho leta, tentokrát však budú na chalupe s otcami a deťmi aj ich mamy.
Ich priateľstvo rozdelil zločin. Príbeh však pokračuje ďalej...
Najúspešnejšia talentová show bude na obrazovkách už so svojou siedmou sériou!
Osviežujúca zábavná gameshow, v ktorej súťažiaci hrajú o vysokú peňažnú výhru.
Vilo Rozboril so svojimi hosťami ľuďom stále pomáha a plní sny.